Погледнете тази красива рисунка. Какво видяхте в първия момент? Това

...
Погледнете тази красива рисунка. Какво видяхте в първия момент? Това
Коментари Харесай

Какво забелязахте първо на тази КАРТИНКА? Отговорът ще разкрие много за вас!

Погледнете тази красива рисунка. Какво видяхте в първия миг? Това разкрива доста за вас, какви хора сте, по какъв начин гледате на живота и по какъв начин се справяте в любовта. Ако първо сте видели...



Конете

Ако първо сте забелязали конете на рисунката, значи сте прагматици. Харесвате нещата в живота да се случват по разпоредбите. Не обичате да летите в облаците, само че не се отказвате и от чудесата. Животът ви е много натоварен и претрупан. Не обичате да скучаете и постоянно търсите нови занимания и занимания. Вашият любовен живот е също толкоз плевел и кондензиран с страсти. Някак си все попадате в буйни връзки, които колкото дават, толкоз и взимат от силата ви. Трябва ви нещо по-спокойно, с цел да се чувствате щастливи. Държите на индивида до себе си и не сте от хората, които са склонни да предадат половинката си. В работата давате всичко от себе си и опцията за управителни позиции е доста огромна при вас. За това следвайте задачите си и не се отхвърляйте от тях за нищо на света. Приятелите ви биха желали да имате повече време за тях. Не ги подценявайте, знаете че са значими за вас.
Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества .
Жената

Вие сте извънредно раними и нежни създания. Отвън може да не ви проличава, само че сърцето ви приказва вместо вас. Страхувате се да се обвързвате бързо и предпочитате преценените опасности - както в персоналния живот, по този начин и в работата ви. Обичате да ви вършат изненади, да сте обгрижвани и да ви глезят. Като цяло обичате простичките неща в живота, което ви прави доста специфични. В любовта сте всеотдайни и няма мощ, която да ви попречи да се борите за този, който обичате. Малко сте своенравни, имате свободен темперамент и ви би трябвало човек, който да цени свободата ви и да не ви лимитира с ревнивост. Изключително доста ненавиждате лъжата и единствено тя може да ви откъсне вечно от обичания човек. Можете да простите доста, само че всичко си има своите граници. В работата обичате творчеството и не понасяте скучните специалности. Бихте предпочели да си имате личен дребен бизнес, вместо по през целия ден да сте затворени в офиса. Като другари сте същински съкровища и доста ви ценят.

Източник: actualno.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР