Погледнете очите на събеседника, за да разберете повече за характера

...
Погледнете очите на събеседника, за да разберете повече за характера
Коментари Харесай

Погледнете очите на събеседника, за да разкриете характера му!

Погледнете очите на събеседника, с цел да разберете повече за характера му!

Стара индианска сентенция гласи: „ Ако човек няма сълзи в очите си, тогава в душата му в никакъв случай няма да има дъга “. В очите се вижда безпокойството на душата. Очите издават лъжеца, движейки се наляво. Влюбеният мъж потъва в дълбините на женските очи.

Както изяснява науката, човек може да разбере тайните човешки стремежи по очите, да разкрие черти на характера и да сформира психотип на събеседника. Нека се опитаме да разберем.

Син (небесно син) цвят на очите. Собственикът им се отличава с духовна непорочност. Това са борци за истината. Те не могат да блъфират и да бъдат лицемерни. Основното им мото – правдивост.

Зелен цвят на очите. Сякаш самата природа се е отразила в очите на зеленооките хора, което им дава въздържан манталитет. Те заобикалят кавгите и разногласията. Те се нуждаят от непоклатимост.

Кафяв (светло кафяв) цвят на очите. Отхвърлят всяка форма на застъпничество и посредничество. Те в действителност ценят силата си, привикнали са да разчитат на виталната си сила. Те не са кариеристи, само че елементарно овладяват стадиите на кариерната стълбица. Те взимат изключителни решения в обстановки на неразрешими несъгласия с съперниците. Мото – направи го самичък.

Кафяви очи със сив колорит. Те дават на притежателя известна непредпазливост, от време на време достигайки до екстравагантност. Те постоянно се губят в своите инициативи и желания. Вътрешната битка за възприемчивостта и деспотичните нотки поражда неизясненост в дейностите.

Кафяви очи със зелен нюанс. Тайнствени и неразбираеми хора. Те се прикриват и затихват, пробвайки се да прикрият същинските си планове. Девиз – в личния свят като в цитадела.

Кафяв цвят на очите. Придава на притежателя оптималната увереност, до крайни прояви. Той е подготвен да пробие стената с глава, с цел да получи това, което желае. Невъздържаността и емоционалността се компенсират частично от мързела и бързото освобождение от отрицателните моменти. Мото – направете го по този начин или другояче.

Сивият цвят на очите отличава хората с предприемачески инстинкт и мислене. Твърдостта и далновидността ги тласкат към непрестанен развой на търсене. Старателни са, те бързо осъществят проектите си. Мото – не отлагайте нищо за на следващия ден.

Тъмно сив цвят на очите. Непоколебимите им възгледи граничат със самочувствието и неспособността да одобряват грешките си. Безкомпромисен в дебата. Готови са да жертват правилата си в името на близки и другари. Мото – по-добре е да не спорите с мен.

Черен цвят на очите. Погледът на такива хора на практика няма отражение, като има съвсем вълшебен, атрактивен резултат. Поради динамичността на характера, човек с черни очи постоянно е в основата на всяко събитие. Мото – няма успокоение!

Погледнете очите на събеседника и ще узнаете повече за него!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР