Погледнете към небето... По чисто е нали?!? Нашето слънчице язди

...
Погледнете към небето... По чисто е нали?!? Нашето слънчице язди
Коментари Харесай

България Скърби. 6-Годишната Мими Стана Ангел На Небето, Почивай В Мир

" Погледнете към небето... По чисто е нали?!? Нашето слънчице язди кончета из зелените небесни поляни! Няма системи, няма бели престилки, и болежка няма... Мими е свободна! Изпраща благ целувки на всички вас, които повярвахте в нея! ".

Малката Мими е родена със Синдром на Даун, а през 2017 година се разболява от левкемия. Лекарите съумяват да реализират ремисия, само че преди няколко месеца злокобното заболяване се завръща. През април момиченцето е признато в ИСУЛ. Въпреки напъните на лекарите, положението на Мими непрекъснато се утежнява, като през вчерашния ден се наложи детето да бъде сложено на командно дишане поради затруднения със сърцето и белите й дробове.

Междувременно стана ясно, че родителите й са получили фактура за близо 14 000 лв. поради два медикамента - " Винкристин " и " Онкаспар ", които са употребявани за лекуването на дъщеричката им, само че не са в листата с лекарствени артикули, които НЗОК заплаща по реда на Наредба №10. Майката на Мими е подала документи още в края на април медикаментите да бъдат поети от касата, само че до нощес решение по проблема нямаше.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР