Поглед отправяме към най-неясната група – “H. В нея Дания

...
Поглед отправяме към най-неясната група – “H. В нея Дания
Коментари Харесай

Дания крачи към европейското в Германия

Поглед насочваме към най-неясната група – “H ”. В нея Дания и Словения имат по 13 точки, а Финландия и Казахстан са зад тях с по 12. На дъното без шансове са Северна Ирландия с 3 и Сан Марино без актив.

 Снимка: БГНЕС

Тук към този момент приказваме за група с шест тима и оставащите мачове са всеки отбор са 4. Вероятностите към момента са много, а Дания и Словения могат още тази седмица да отидат на Европейско. Това надали ще се случи поради многото условности, само че могат съвсем да подпечатата билетите си за ЕВро 2024.

В състава на Дания несъмнено блестят повече имена в сравнение с в другите тимове в групата. Хойберг направи страховит мач в гостуването на Финландия. Ериксен и Кристенсен блестяха в центъра и защитата на “Червения динамит ”.

 Снимка: БГНЕС

Словения има домакинство на директния преследвач Финландия, а пък Дания посреща другия – Казахстан. Разбира се, победи на гостите незабавно ще преобърнат нещата. Има и пряк мач Финландия – Казахстан, който ще извади някой от двата отбора от играта.

Мачовете, в които всичко в групата ще се реши са: Словения – Финландия (14.10), Дания – Казахстан (14.10), Финландия – Казахстан (17.10).

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР