/Поглед.инфо/ Губернаторът на Токио Юрико Коике заяви, че епидемията от

...
/Поглед.инфо/ Губернаторът на Токио Юрико Коике заяви, че епидемията от
Коментари Харесай

NTD: Губернаторът на Токио заяви, че Япония няма намерение да отменя Олимпиада-2020

/Поглед.инфо/ Губернаторът на Токио Юрико Коике съобщи, че епидемията от ковид няма да засегне проектите на Япония да бъде хазаин на Летните олимпийски игри. Според NTD по-рано президентът на Международния олимпийски комитет също съобщи, че няма да анулира Игрите през 2020 година.

Вирусната зараза COVID-19 няма да засегне проектите на Япония за хазаин на Летните олимпийски игри. Това съобщи губернаторът на Токио Юрико Коике.

ЮРИКО КОИКЕ, губернатор на Токио:  Знам, че има разнообразни отзиви. Но управляващите в Токио се подготвяха за тази олимпиада. Всички също я чакат с неспокойствие. Въпреки че пролетният шампионат по бейзбол на междинните учебни заведения беше анулиран, мисля, че е невероятно да се анулира Олимпиадата и Параолимпийските игри.

Президентът на Международния олимпийски комитет също сподели, че няма да анулират игрите през 2020 година

Междувременно Световната здравна организация към този момент разгласи епидемията от ковид за пандемия. Много страни подхващат фрапантни ограничения за прекъсване на разпространяването на инфекцията.

Правителствата краткотрайно не разрешават всеобщите събития, а огромните спортни събития се анулират или се организират без фенове.

В самата Япония към този момент има повече от 1300 случая, 22 души са умряли, 475 пациенти са изписани от болничното заведение.

По-рано представител на Организационния комитет на Олимпиадата през 2020 година допусна, че заради коронавирусната зараза Игрите могат да бъдат отсрочени с година или две. Губернаторът на Токио сподели, че МОК ще прегледа тази обстановка. Окончателното решение би трябвало да бъде оповестено през май.

Планира се Олимпийските игри в Токио да се проведат от 24 юли до 9 август.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР