Погба: Не заслужавам Златната топкаПолузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба

...
Погба: Не заслужавам Златната топкаПолузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба
Коментари Харесай

Погба: Не заслужавам Златната топка

Погба: Не заслужавам Златната топка
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба съобщи, че няма да е заслужено, в случай че завоюва Златната топка, само че се надява някой от съотборниците му във Франция да се поздрави с влиятелното отличие. Халфът на,,червените дяволи “ се намира в листата с 30-те номинирани за наградата най-хубав футболист, а от състава на международния първенец Франция попаднаха общо седем играчи – полузащитникът на Челси Н‘Голо Канте, вратарят на Тотнъм Юго Лорис, нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе, Антоан Гризман от Атлетико Мадрид и футболистите на Реал Мадрид Рафаел Варан и Карим Бензема.

,,Дали ще бъде Гризу, Килиан или Раф, няма значение, те заслужават повече от мен премията “, стартира Погба.,,Силно се надявам някой от тримата да завоюва Златната топка. Да не забравяме и останалите, там е Н‘Голо, само че това е на което се надявам – има доста, които заслужават оценката, само че аз не съм измежду тях “, настоя полузащитникът.

В последните 10 години с наградата побеждават непроменяемо двама футболисти – Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Церемонията по връчване на влиятелната премия на Франс Футбол ще бъде на 3 декември в Париж. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР