Поетапно въвеждане на видеорегистратори във всеки автомобил. Това ще предложи

...
Поетапно въвеждане на видеорегистратори във всеки автомобил. Това ще предложи
Коментари Харесай

Участник в инцидента с депутат: Само прибирах пистолета

Поетапно въвеждане на видеорегистратори във всеки автомобил. Това ще предложи на сътрудниците си в Народното събрание депутатът на Българска социалистическа партия Явор Божанков, който в петък стана участник в рискова обстановка на пътя на автомагистрала „ Хемус”.

„ Добре е да има видимост от разнообразни гледни точки на автомобила. Мисля, че това ще повлияе върху експанзията на пътя и ще даде ясна картина за пътните инциденти”, съобщи пред Нова тв депутатът.

Пътувайки към Горна Оряховица, Явор Божанков изпреварвал автомобил на автомагистралата в петък, когато откъм гърба бързо се доближила кола и почнала да присветва с фарове. Когато се разминали, пътуващ в автомобила мъж насочил оръжие против него.

Малко по-късно полицията спряла колата с двамата мъже, упрекнати, че са извадили оръжие. След като бяха разпитани те бяха освободени.

Ивайло Павлов от град Левски е карал другия автомобил в петъчния следобяд. До него епътувал приятелят му Ивайло Белчев, упрекнат, че е извадил револвер против Явор Божанков, до момента в който го изпреварват.

Историята, която описват двамата мъже от град Левски, обаче е друга. Ивайло Белчев твърди, че револверът е бил на таблото и в действителност го е прибрал. Явно тъкмо в този миг депутатът го е видял. Неговата версия е, че Божанков е отворил прозореца си и посочил депутатската си карта.

„ Това не е единствено моята дума против тяхната. Има очевидец на случката, който към този момент даде показания. Разбирам, че те са застрашени от наказателна отговорност, тъй като това е закононарушение, само че в тази ситуация човешко и вярно е по-скоро да се поднесат извинения. В случая не виждам нито страдание, нито каквато и да било друга реакция, тъй че ще диря правата си докрай”, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия откакто чу обясненията на двамата мъже.

„ Това, което се случва, не може да бъде причина да се извади бойно оръжие измежду бял ден.Причините са доста надълбоко и нашето общество наближава границата на нетърпимостта, от която няма връщане. За страдание, и народните представители стават жертва на експанзия, както всички хора”, добави Божанков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР