Поетапно се осъществява допускането на сутрешните влакове в Централна гара

...
Поетапно се осъществява допускането на сутрешните влакове в Централна гара
Коментари Харесай

Сутрешните влакове се допускат поетапно в Централна гара София

Поетапно се реализира допускането на утринните влакове в Централна гара София, оповестиха от БДЖ. От 10:00 ч. ще бъде възобновено и придвижването на композициите, които отпътуват от гара София. До момента не се позволява тръгване на влакове от Централна гара София. Това се постанова във връзка със основаване на организация за осъществяване на спомагателните ограничаващи ограничения за пътешестване от и до град София.

Вчера БДЖ спря влаковете по 39 линии.

Всички влакове, които пътуват в посока Централна гара София или отпътуват от гарата в столицата, няма да стопират в гарите и спирките на територията на град София. По този метод първите или последните гари по маршрута на влаковете преди или след Централна гара София ще бъдат гарите Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

При предприемане на пътешестване е належащо клиентите на БДЖ да разполагат с всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване, защото подлежат на инспекция преди да бъдат позволени до влака.

Движението на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се реализира без смяна в тяхното разписание.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от формалната страница на сдружението (www.bdz.bg) и на националния информативен телефон 0700 10 200./
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР