Поели сме път заедно и мисля, че мотивацията е на

...
Поели сме път заедно и мисля, че мотивацията е на
Коментари Харесай

Кърстаич: Има грешки, но иначе няма да растем

„ Поели сме път дружно и мисля, че мотивацията е на високо равнище. Има неточности, само че желая да ги изтърпим, с цел да растем “, съобщи селекционерът на България Младен Кърстаич преди мача с Унгария на следващия ден.. Ново проваляне ще ги извади от борбата за класиране на Евро 2024.

Селекционерът съобщи, че има проблем с Петко Христов. Той е получил удар в мускул на крайници в петъчната среща. Най-вероятно мястото на Христов ще заеме Пламен Гълъбов.

„ Отпадна една алтернатива с травмата на Недялков. Не сме в добра обстановка с Петко Христов и не е ясно дали ще играе. Но никой не желая да ни жали, ще играят тези, които са здрави “, сподели Кърстаич.

„ Знаем си нашата класа. Искам да демонстрираме, че се стараем да играем футбол и се борим за националния герб. Това желая да създадем – един млад тим, който има класа. Очакванията са за цялостен стадион, което ще окаже напън върху играчите. Но великите играчи се раждат на такива мачове “, добави сръбският селекционер на България.

„ Да, Черна гора са опитни и физически играчи, само че и все пак искахме да играем с висок риск, само че за жалост не се получи да вземем точки. Утре ни чака същият тежък мач. Но както споделих, в такива мачове се раждат огромните играчи “, приключи Кърстаич.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР