Поех ангажимент за генерално консулство за цял Израел в Йерусалим,

...
Поех ангажимент за генерално консулство за цял Израел в Йерусалим,
Коментари Харесай

Борисов: Поех ангажимент за генерално консулство за цял Израел в Йерусалим

Поех ангажимент за генерално консулство за цялостен Израел в Йерусалим, съобщи българският министър ръководител Бойко Борисов на взаимен брифинг с израелския министър председател Бенямин Нетаняху. " Надявам се да се откри българско посолство в Йерусалим ", добави той.

По време на срещата ни през днешния ден ще имаме опция да разговоряме по тематиките за киберсигурността. " Успях да се видя с доста другари от Израел, фактически тук би трябвало да поставим доста старания върху мозъка на хората, тъй като в този момент посредством интернет имаме доста повече благоприятни условия. С технологиите напреднахме, а в това време виждате - с едно хвърчило могат да създадат ужасни пакости ", съобщи министър председателят Бойко Борисов. Трябва да разбираем, че религията е най-важна за всеки от нас, само че също мирът и разбирателството По време на двустранните връзки се надявам да дойдете до България, сподели Борисов.

По време на срещата двамата министър председатели са разискали двустранните връзки в областите от съвместен интерес, както и интернационалните и районни тематики.

Българският министър председател означи, че доста хора пътуват сред Израел и България. " Всеки ден има най-малко по 5 самолета за България и назад, по тази причина не на последно, както към този момент поех ангажимент за генерално консулство за цялостен Израел в Йерусалим, с цел да улеснява оптимално жителите ".

" Приятелството и доверието с Нетаняху е от изключителна значимост, тъй като Израел играе основна роля в развързването на комплицирания възел за реализиране на мир в Близкия Изток ", съобщи Бойко Борисов.

" Не на последното място за българските медии от огромно значение е другарството и доверието, което имаме с Нетаняху. Той е доста осведомен човек и това е значимо, тъй като има информация дали ще продължи миграционната вълна, какви ще са стадиите, дали ще намалее или усили ", изясни Борисов.

Вчера в Херцелия Борисов се срещна и с нашата сънародничка - Рене Гълъбова, която служи в армията. Тя му е разказала за работата си по опазването на границата с Йордания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР