Подземният бос Красимир Каменов-Къро, който се укриваше в ЮАР в

...
Подземният бос Красимир Каменов-Къро, който се укриваше в ЮАР в
Коментари Харесай

Застреляха подземният бос Къро и жена му в ЮАР 


Подземният необут Красимир Каменов-Къро, който се укриваше в ЮАР в последните години, е погубен, твърди бТВ. Той е убит от професионални убийци в имението му в Претория.Според източници в имението на Къро са нахлули тежко въоръжени маскирани мъже във военни униформи. Те са пеодоляли защитата, издебнали са фамилията и са го създали на сито.

Ликвидирана е и брачната половинка му, а съгласно непотвърдена информация и бавачката на детето му.

Засега българските управляващи отхвърлят публична информация.

През март Каменов бе задочно упрекнат от Софийска градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.

Бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той е обвинен в подбудителството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година. Припомняме, че Любомир Иванов беше разстрелян пред дома си в София на 25 март. Иванов е някогашен началник на „ Криминална полиция “ в едно от столичните районни ръководства, напуща системата през 2014 година През 2018 година го издирваха с Интерпол като участник в незаконна група за произвеждане и продажба на незаконни цигари.

Преди месец Къро бе оявен за търсене с алена бюлетина на Интерпол
Името му нашумя и с разкритията на прокуратурата по следствия за данъчни закононарушения, търговия с въздействие и поръчкови убийства. В записи, открити в дома на един от обвинените, се чува по какъв начин Къро приказва с хората си у нас, един от които е бил негов приближен човек в бизнеса.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР