Подземните контейнери за боклук на ул. Солунска вече близо година

...
Подземните контейнери за боклук на ул. Солунска вече близо година
Коментари Харесай

Спаси София: Подземните контейнери се нареждат в списъка ”Неприложими за София”

Подземните контейнери за отпадък на ул. Солунска към този момент близо година стоят запечатани, като монументи на некадърността на общинската администрация.
Йорданка Фандъкова - правилно ли е, че те са неизползваеми, тъй като при строителството им никой не се е сетил, че бетонният саркофаг, в който се спускат контейнерите, няма отводняване?

Искаме отговор от Вас за аргументите тези контейнери да не се пускат толкоз дълго!

Резултатът е, че те към този момент са цялостни с вода, в която гние отпадъкът изхвърлен там, носи се отвратителна миризма, а общинската администрация отхвърля да ги почисти, тъй като " обектът още не е признат ". Междувременно, по-старите подземни контейнери - на кръстовището на бул. Витоша и ул. Солунска, наподобяват по този начин - планина отпадък, преливащ върху улицата, в сърцето на София.

Все си мислехме, че за 135 млн. лева, колкото софиянци ще платим тази година за сметоизвозване, най-малко представителните централни пространства можеха да се чистят съответно. Но не - подземните контейнери се подреждат в дългия лист на съответни ограничения, които вълшебен се оказват " неприложими за София ".

Не тъй като града ни е някакво изключение, а тъй като се ръководи неспособно.

#СпасиСофия #ПланЗаСофия #Боклук

Спаси София, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР