Подземните и откритите паркинги на моловете в Пловдив ще бъдат

...
Подземните и откритите паркинги на моловете в Пловдив ще бъдат
Коментари Харесай

Внимание шофьори! КАТ дебне за нарушения и в...

Подземните и откритите паркинги на моловете в Пловдив ще бъдат едни от най-следените от КАТ по празниците. Обект на засилен надзор ще са и местата за прекъсване пред хипермаркетите и другите търговски вериги в града.

„ За почивните дни по Коледа и Нова година ще извадим спомагателни сили на пътя, с цел да се обезпечи по празниците естествена проходимост и да се облекчи трафикът. Ще обърнем внимание и на всички погрешно паркирали, даже в подземните паркинги на моловете, където се чака огромен напор “, заяви з шефът на КАТ- Пловдив Димитър Димитров, оповестява " Марица ".

Униформените ще наблюдават за непозволено прекъсване на инвалидните места, по алеите, тревните площи и дейните ленти за придвижване. „ Паркингите са отворени за публично прилагане. Те са благосъстоятелност на комерсиалните обекти, само че в тях също важат разпоредбите за придвижване по пътищата, а нарушителите се глобяват по разпоредбите, които важат и на улицата. Нека водачите да се преценяват, с цел да не си скапват празниците “, посъветва Димитров.

Той предизвести, че в почивните дни патрули на КАТ ще наблюдават и край огромните заведения в града, както и по главните пътни артерии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР