Подземна база ли прикрива леден блок в Антарктида?Този обект е

...
Подземна база ли прикрива леден блок в Антарктида?Този обект е
Коментари Харесай

Подземна база ли прикрива леден блок в Антарктида?

Подземна база ли прикрива мразовит блок в Антарктида?Този обект е открит инцидентно в Гугъл Earth Maps от откривателя Флорид Маркес (HiddenTruth.site).Ако въведете координатите 77°5’33.29″S 157°37’3.17″ W в програмата Гугъл Earth, ще се озовете в средата на “нищото ” или по-скоро, някъде в ледените региони на Антарктида.Вижда се пустота и нищо извънредно, тъй като това място, на всички последни фотоси, е изцяло покрито със сняг.Но, в случай че „ пренавием “ датата за 2010 година, внезапно се появява огромен блок, ситуиран на същото място.

 n1 1 - Подземна база ли прикрива мразовит блок в Антарктида? (видео)
Този блок, сама по себе си, на пръв взор не съставлява необикновен интерес. Но, подготвеното око на откривател незабавно ще забележи на неговия борд дребен наследник диск.
Четете още: Разкритията на Фил Шнайдер за подземните бази и извънземните там

 n2 1 - Подземна база ли прикрива мразовит блок в Антарктида? (видео)
Този диск наподобява явно непознато тяло за този терен и най-много, наподобява като НЛО диск, летящ нагоре от блока. Или, по-скоро лети от черна дупка в блока.

 n3 2 - Подземна база ли прикрива мразовит блок в Антарктида? (видео)
Първата фотография на това място в Гугъл Earth е от 1999 година Тогава този блок е изцяло затрупан с лед. Не се вижда и на фотосите от 2011 година, 2012 година и последната – през 2014 година.

 n4 1 - Подземна база ли прикрива мразовит блок в Антарктида? (видео)
Оказва се, че е бил там единствено в доста характерен интервал от време. Именно тогава, този чудноват наследник диск излетява от него.Уфолозите считат, че може би този блок прикрива подземната база.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР