Подвизите“ на руската армия, набързо избягала от района на Харков,

...
Подвизите“ на руската армия, набързо избягала от района на Харков,
Коментари Харесай

Киев: Русия ще се разпадне, ако до няколко месеца не изтегли войските от Украйна и Крим

„ Подвизите “ на съветската войска, небрежно избягала от региона на Харков, не могат да бъдат скрити в актуалния свят. Сега никой не желае да се бие на страната на съветската войска, тъй като всички схванаха нейното плашливост и непросветеност.

Това споделя в изявление с Марк Фейгин съветникът на министъра на вътрешните работи Антон Геращенко, представен от УНИАН.

Той напомни, че в съветската войска има " дефицит на жива мощ ". Руският деспот Владимир Путин предприе фрапантни стъпки една от които е, че подреди на държавните корпорации да основават частни армии, за което заяви проверяващият публицист Христо Грозев.

„ Откровено ще кажа, че  Русия върви към своя провал. Ако тази война не бъде спряна с цялостното евакуиране на съветските въоръжени сили от територията на Украйна, в това число от Крим, в бъдеще това ще докара до колапс на Руската федерация Регионалните водачи, които се спотайват в този момент, тъй като се опасяват от ФСБ, последователно ще стартират да надигат глас. Всички към този момент схващат, всички тези водачи на Татарстан, Башкортостан и други републики схващат, че Путин води Русия към бездната... Много значима последица от нашата блестяща победа в региона на Харков е, че Русия стартира обществено да подлага на критика Путин и неговите поддръжници ", споделя Геращенко.

Според него рецензиите към режима на Путин в Русия ще се задълбочават с всеки идващ удар на украинските въоръжени сили. След освобождението на Херсон, Мелитопол и Бердянск пропагандата на Кремъл изцяло ще се провали. Путин към този момент няма да може да споделя на руснаците, че тяхната войска е „ най-силната “.

Геращенко отбелязва, че съветската агитация към този момент трансформира риториката си, заявявайки, че Харковска област се освобождава от наемници от НАТО. Той обаче акцентира, че при положение на същинска война с НАТО съветската войска ще избяга във Владивосток.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР