Подвижен бар, кръстен на покойния наркобарон Пабло Ескобар, пусна бургер,

...
Подвижен бар, кръстен на покойния наркобарон Пабло Ескобар, пусна бургер,
Коментари Харесай

Бар с име на наркобарон предлага бургер с фалшив долар

Подвижен бар, кръстен на починалия наркобарон Пабло Ескобар, пусна бургер, който провокира много полемики, написа профит.бг.

Pablo`s Escoburgers в Прахран, Мелбърн, носи името на някогашния водач на колумбийски наркокартел, който е прочут с това, че е доставял минимум 80% от кокаина, вкарван в Съединени американски щати в края на 80-те години.

В опит да се възползва от известността на Ескобар, прочут още като Краля на кокаина, барът предлага The Patron Burger, който се сервира с бяла линия чесън на прахуляк от горната страна. Друга добавка към бургера е навита и забита в него подправена банкнота от 100 $, както и транспарантно найлоново пликче, в което има още чесън на прахуляк и лъжица.

В изявление за 3AW съсобственикът на бара Вон Маркс съобщи, че менюто съставлява „ една смешка ”.

Мнозина обаче считат, че то популяризира използването на опиати. Бургерът Patron разбуни духовете и в обществените медии, където голям брой консуматори упрекнаха бара в това, че идолизира наркобарона. Други пък одобриха менюто с възприятие за комизъм.

В документално изказване притежателите на бара признават, че Ескобар е бил „ ужасяващ човек, който е унищожил живота на хиляди колумбийци “.

„ Не утвърждаваме по никакъв метод дейностите на Пабло Емилио Ескобар, нито го идолизираме, “ се споделя още в изказването.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР