Подстрекателят на мелето в Търговската гимназия – Габриел вече не

...
Подстрекателят на мелето в Търговската гимназия – Габриел вече не
Коментари Харесай

Изхвърлиха от елитното училище Габриел, който обяви съучениците си за "врагове на народа"

Подстрекателят на мелето в Търговската гимназия – Габриел към този момент не е ученик на елитното учебно заведение. След побоя той и останалите момчета са имали диалози с шефа и образователен съвет. Взето било решение момчето от съветски генезис да бъде осъдено по най-суровия метод. До изпъждане не се стигнало, защото Габриел самичък е напуснал школото.

Източник, представен от TrafficNews.bg, описа, че сега младежът е при баба си и дядо си в пловдивско село. В Търговската гимназия боят към този момент е тематика табу, както измежду децата, по този начин и измежду учителите. В персоналния профил на някогашния ученик на школото заканите към съучениците му са стихнали. Той поства само възхвали за Русия и съветската войска. Само преди месец Габриел бе оповестил съучениците за врагове на народа, а в един от постовете си изрази откровено страдание, че „ не е пуснал по-рано патрон в главите им”.

Припомняме ви неприятната преживелица в Търговската гимназия. Преди повече от месец младежи си спретнаха пердах в учебното заведение. Габриел е бил нахален и нападателен. Много постоянно обиждал своите съученици. Той блъснал собствен съученик от различен клас. Двамата тийнове си разменили по няколко удара, преди да се намесят съученици и учители.

Докато усмирявали младежите, Габриел почнал да наскърбява и да псува другите деца. През цялото време 15-годишният Габриел е опитвал да се отскубне от ръцете на преподавателите и да се впусне в нов пердах.

Веднага е дошъл патрул от Второ РУП. Габриел е отведен в болница, а по-късно за сказка в полицията.

Пред учениците било обявено, че арестуваното момче е било въоръжено. В себе си е носел нож.

В профила на Габриел се появи и неговата версия за багра. 15-годишното момче изяснява по какъв начин се е стигнало до мелето. Той самичък удостоверява историята, че пръв е почнал, само че твърди, че е бил провокиран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР