Подслушан разговор в автобус: Мразя те, трябва да умреш! Читател

...
Подслушан разговор в автобус: Мразя те, трябва да умреш! Читател
Коментари Харесай

Млада дама към бившия си: Мразя те, трябва да умреш!

Подслушан диалог в рейс: Мразя те, би трябвало да умреш! Читател на Varna24.bg показа за огорчението и потреса, с които е слязъл от варненски рейс в четвъртък, откакто бил заставен да слуша диалога на девойка вероятно с някогашен към този момент обичан. "Пътувайки нощес, към 17.30 часа по линия номер 20 в посока кварталите, бях заставен да чувам дълъг диалог на момиче, евентуално с някогашен другар, цялостен с толкоз ненавист и закани, че изтръпнах...
Така и не видях лицето на девойката, тъй като не посмях да се обърна, само че думите й кънтяха в ушите ми дълго време и недоумявах по какъв начин може младеж да изрече сходни неща и да е изпълнен с толкоз експанзия. Не зная какъв е бил мотивът, само че момичето стартира с това, че не желае да чува и вижда въпросното момче. После му изясни, че е най-жалкият, противен и ненавиждан човек. Дотук добре, само че като занарежда репликите:
"Ти би трябвало да умреш, желая да умреш! " и към този момент ми се строи в действителност прекомерно. Няма смисъл да препредавам целия диалог. Споделям за случая, защото постоянно ни се постанова да слушаме нечия дълга дрънканица непредпазливо, до момента в който пътуваме. Всяка вечер се постанова да чуя нечия непожелана изповед или пък дълъг битов коментар кой какво ще готви, къде ще върви или е ходил, какъв брой са гадни сътрудниците или сходни.
Представяте ли си, в случай че един водач на рейс от ранни зори върти кормилото и е заставен да слуша сходни словоизлияния, до каква степен може да се абстрахира и резервира хладнокръвие. Затова съгласно мен би трябвало персоналните диалози в публичния превоз да бъдат безусловно неразрешени или да се позволяват в в действителност краен случай. ", показа варненецът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР