Подсъдимият за смъртта на приятелката си Марияна Кръстева Николай Танчев

...
Подсъдимият за смъртта на приятелката си Марияна Кръстева Николай Танчев
Коментари Харесай

Разпитват свидетели за пребитата до смърт жена от Сопот

Подсъдимият за гибелта на приятелката си Марияна Кръстева Николай Танчев от Сопот не изиска кратко правосъдно разследване и делото против него ще протече с разпит на всички очевидци и движимости лица.

Те стартират на 22 май, предава " 24 часа ".

Танчев можеше да се откаже от чуването им, само че това не би му донесло понижаване на присъдата с една трета, тъй като обвиняването е в съзнателно ликвидиране.

Според прокуратурата вечерта на 6 август м. година той бил и ритал Марияна, до момента в който се прибирали от посетители. И двамата били много пияни, тя залитала и това го предизвикало да я нападне. После я зарязал до стадиона в Сопот и на сутринта тялото ѝ било намерено от мъж, който отивал на работа.

Танчев и 11 години по-голямата от него Кръстева живеели дружно от 2020 година Често пиели и се карали и той й посягал и преди съдбовната вечер. 

Близките на убитата жена, които имат право да се конституират като частни обвинители и цивилен ищци, са общо петима. Нито един от тях не се яви в съда, като две дами не са били открити на известните по делото адреси. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР