Подсъдимият Йоан Матев запази мълчание пред медиите по време на

...
Подсъдимият Йоан Матев запази мълчание пред медиите по време на
Коментари Харесай

Йоан Матев мълчи пред медиите в съда за убийството в Борисовата градина

Подсъдимият Йоан Матев резервира безмълвие пред медиите по време на следващо съвещание в Софийския градски съд по делото за убийството на 15-годишния възпитаник Георги Игнатов в Борисовата градината.
Още по тематиката
Момчето беше наръгано с нож в парка през 2015 година.

Още фотоси вижте тук >>>

Днешното съвещание започва с разпити на очевидци по делото. Те са главно възпитаници, които са поднасяли цветя на паметника на Христо Ботев в Борисовата градина в деня на убийството.

Подсъдимият Йоан Матев дойде с майка си и не пожела да приказва пред медиите. Той е към този момент 6-ти месец под домакински арест, а мярката му се следи с електронна гривна.

 Снимка: Булфото

През ноември 2017 година Софийска градска прокуратура внесе обвинителeн акт против Йоан Матев за убийството в " Борисовата градина ". Матев е предаден на съд за това, че на 2 юни 2015 година в 11.43 ч. в град София, в парк " Борисова градина ", като малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, съзнателно е умъртвил малолетния Г. И. като му нанесъл един удар с нож.

В резултат на това били наранени витално значими органи и настъпила солидна кръвозагуба, довела до гибелта на потърпевшия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР