Подсъдимият по делото Райфъла“ Веселин Загорски – Белия пропя пред

...
Подсъдимият по делото Райфъла“ Веселин Загорски – Белия пропя пред
Коментари Харесай

Загорски пропя! Бандата на Райфъла пред крах

Подсъдимият по делото „ Райфъла “ Веселин Загорски – Белия пропя пред съда и реши да опише всичко. Това се случва на правосъдното съвещание, което тече и сега. В залата стана ясно, че на Загорски му е предлаган рушвет, с цел да държи устата си затворена, само че той отказал и решил да направи признания по случаите с подпалените коли и поръчката на убийството на шефа на пловдивската клиника Аргир Гяуров, с които обвинявания е изправен на съд.

„ Разбирам обвиняването и се признавам за отговорен за палежите на колите, само че не съм поръчвал ликвидиране “, съобщи Загорски и изясни, че колите са „ леко изгорели “ по поръчка на Атанас Червенков – Райфъла, който давал парите за палежите. Белия пък изпратил дребните (Симеоен Генов и Бисер Романов, които също са подсъдими по делтоо) да свършат работата.

Загорски призна, че 3 от запалените коли са били на някогашния народен представител от ГЕРБ Антоний Йорданов, а една е била на държанка Павлина – общо 4 авомобила. Червенков му показвал къде са колите и му казвал да ги унищожи. Загорски пък водил „ дребните “ да видят колите и им казвал да ги залеят с бензин ида ги палят, като им давал някакви дребни пари за работата.

Относно поръчката на убийството на Аргир Гяуров, Райфъла желал единствено да го „ отстранят/пребият “. Загорски предложил на подсъдимия Васил Василев да стори злината, само че той отказал. След това намерил някакви момчета от спортното учебно заведение. Те пък желали да вървят с мечове да колят и по тази причина не ги наел.

Не могъл да откри други и по тази причина още веднъж изпратил „ дребните “. Дал им нож и заръчал да го ранят леко в гърба или задните елементи: „ Обясних им да му счупят ченето или крайници, да го ранят по този начин, че да гръмнат вестниците, въобще не е ставало въпрос за ликвидиране. Това сме го създали, с цел да създадем някой лев, а то стана гозба с грозде – години съжителстваме с роми, убийци, сган... не че ние сме по-добри, но демон да ги вземе нека “, съобщи пред магистратите Загорски и оправда самопризнанията си.

Делото продължава да тече и вмомента, а в края на месеца се чака да стартират и пледоариите по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР