Подсъдимият по делото Иванчева Петко Дюлгеров е получил инфаркт, съобщи

...
Подсъдимият по делото Иванчева Петко Дюлгеров е получил инфаркт, съобщи
Коментари Харесай

Петко Дюлгеров е получил инфаркт, Иванчева го сравнява с Мишо Бирата

Подсъдимият по делото " Иванчева " Петко Дюлгеров е получил инфаркт, заяви Десислава Иванчева на страницата си във фейсбук, като се базира на лични източници. 

Дюлгеров е под домакински арест, а отбраната му на следващия ден ще желае анулация на мярката, оповестява още Иванчева. По думите й Дюлгеров - подсъдимият като медиатор по процеса за рушвет, е в тежко положение в болница. 

На делото Дюлгеров се отхвърли от показанията си против Иванчева и Биляна Петрова, което съгласно отстранения кмет на Младост прави инфарктът му недоверчив.

Спомняме си случая с Мишо Бирата. И се питаме дали, когато се откажеш от показания, спуснати от прокуратурата и КПКОНПИ, получаваш инфаркт, написа на страницата си Иванчева. 

Михаил Михов, началник на федерацията по баскетбол и притежател на пивоварната “Леденика ”, нашумял от скандала с подслушването на шефа на митниците Ваньо Танов, издъхна от солиден инфаркт в хотел  “Правец Ризорт ”. Бизнесменът, прочут с прякора Мишо Бирата, бе открит в стаята си през март 2011 г. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР