Подсъдимият е солиден нарушител на Закона за движение по пътищата,

...
Подсъдимият е солиден нарушител на Закона за движение по пътищата,
Коментари Харесай

За Това Никой Не Говори! Ето Как Братът На Рачков Винаги Се Изплъзва На Правосъдието

„ Подсъдимият е стабилен извършител на Закона за придвижване по пътищата, има богата история. Налице са още 2 действия по същия текст за още 2 закононарушения на други дати. Това значи, че не си е взел поука, не се е поправил и не се е почувствал отговорен. Затова санкцията не би трябвало да е в минималния размер, който планува законът ”, споделиха от Районната прокуратура.

Припомняме, че проблемите с правораздаването на Петър Рачков надалеч не се изчерпват с шофиране без брошура. Братът на известния артист няколко пъти е залавян с опиати. Той има условна присъда за сходно нарушение, както и за шофиране с подправена брошура през 2011 година, само че и двете към този момент са изтекли.

Петър се размина без никакви обвинявания и след арест за нарколаборатория на работното му място в помпена станция в с. Черни връх. През 2014 година пък Петър беше хванат да пласира подправени долари, само че няма присъда и по този случай, написа Пик.

Последната издънка на 38-годишния бургазлия е отпреди 3 месеца. Тогава след акция в дома му в жк „ Възраждане ” криминалисти откриха дрога. От прокуратурата оповестиха, че има данни за покачване на доста тежко обвиняване – за разпространяване на опиати, което следва и той още веднъж ще е клиент на Темида.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР