Подробностите около нападението на Лондон Бридж тепърва ще се изясняват.

...
Подробностите около нападението на Лондон Бридж тепърва ще се изясняват.
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в Лондон след днешната атака с нож

Подробностите към нападението на Лондон Бридж занапред ще се обясняват. Полицията се отзовава на сигнал в ранния следобяд. Заварва хора, които се борят с нападателя и съумява да го ликвидира. Изстрелите в допълнение ускоряват суматохата измежду хората в региона.

 © БГНЕСРоб Андърууд, свидетел: Беше в действителност мъчно, тъй като когато виждаш всички да бързат и да тичат във всички направления, започваш да се притесняваш за личната си сигурност. И единствената ти мисъл е по какъв начин да се измъкнеш. Чувстваш се доста уплашен и обезпокоителен за това, което се случва и чакаш да премине.
Репортер на Би Би Си е видял по какъв начин няколко души се пробват да лишават ножа на нападателя. Кметът на Лондон Садик Хан назова тази реакция " слисващ подвиг ".
Садик Хан, кмет на Лондон: Искам да благодаря на нашите храбри незабавни служби, които се отзоваха на ужасната офанзива. Всеки ден те рискуват живота си, с цел да бъдем в сигурност. Искам да благодаря и на жителите, които рискуваха своята сигурност. Те са най-хубавите измежду нас. Тероризмът е нерешителен и злобен. Ние ще застанем единни пред лицето на терора. Онези, които желаят да ни атакуват и да ни разделят, в никакъв случай няма да съумеят.
Ситуацията е овладяна, а ограниченията за сигурност са засилени. Премиерът Борис Джонсън посети мястото на случая и също благодари на полицията и медицинските екипите за бързата реакция.
Борис Джонсън, министър председател на Англия: Отново приписвам дължимото на работата на полицията и незабавните служби. И приканвам всички да бъдат бдителни. Не можем да не си спомним какво стана през 2017 година на същата част на града. Надявам се, че хората ще възстановят по-бързо естествените си каузи.
При терористичното нахлуване преди две години бяха убити осем души.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР