Подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест станаха

...
Подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест станаха
Коментари Харесай

Криси Тейгън сподели нови подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест - slava.bg

Подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест станаха ясни от изявление на Криси Тейгън. 35-годишният модел беше посетител в шоуто на Анди Коен и в изявление освен описа за другарството си с Меган Маркъл, която прочувствено я поддържа след спонтанния аборт, само че и разяснява развода на друга известна нейна другарка – Ким Кардашян.

Риалити звездата реши да се разведе публично с Кание Уест при започване на февруари. Сега някогашната двойка взема решение въпросите за попечителството на децата и разделянето на имуществото.

„ Ким е добре. Знам, че тя е дала всичко от себе си. Честно казано, тъпо, че нищо не се получи, тъй като смятах тази връзка за безконечна. Но знам, че тя е направила всичко допустимо “, споделя Криси.

Съпругът на звездата, 42-годишният Джон Леджънд, в миналото е бил непосредствен другар на Уест и постоянно си сътрудничеше с него, само че топлите им връзки не минаха теста на политиката. Кание обществено поддържа Доналд Тръмп и Джон не можа да го понесе. Един от почитателите на Тейгън попита какви връзки имат музикантите в този момент. „ Ще кажа, че несъмнено поддържам връзка с Ким повече, в сравнение с Джон с Кание “, отговори тя. „ Кание може да изчезне от радара и може да е мъчно човек да се свърже с него. “
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР