Подробности от екшън сцената в последния епизод на сериала “Ягодова

...
Подробности от екшън сцената в последния епизод на сериала “Ягодова
Коментари Харесай

Киноцентърът пренася Ню Йорк в София - slava.bg

Подробности от екшън сцената в последния епизод на сериала “Ягодова луна”, продуциран от “Нова телевизия”, разкри риалити героят и артист Ваня Джаферович. В ролята на пожарникар той ще се включи и във втория сезон на хитовата сага, разбивайки досегашната визия на феновете, че героят му е погубен.

Снимките към продължението са стартирали, а любопитна детайлност се оказва, че действието ще се развива зад граница, несъмнено, не безусловно – за реализацията на сюжета киноцентърът “Бояна” ще придвижи Ню Йорк в София, написа в днешния си брой вестник "Телеграф ".

“Здравейте, снимаме новия сезон на “Ягодова луна” обаче действието не е в България, а е в Ню Йорк – България”, споделя с усмивка Джаферович, който влиза в облика на Алекс - правилният другар на основния артист в лентата Александър Сано. От споделените видеа на Ваня, в формалния му профил в обществената платформа Инстаграм, се обрисува обещаващ втори сезон, с изиграни част от сцените в нашенския Ню Йорк.

Вече екипът на продукцията и актьорите снимат по няколко часа дневно, спазвайки всички условия, като наложителното носене на маски и целесъобразната отдалеченост. Бившият брат не издава особени детайлности към любовната история сред него и Любомира Башева на екран, само че тя ще се наблюдава точно в идващите епизоди.

Убийството на Димитър (Ивайло Захариев), чиито наследник Георги (Александър Сано) се пробва да разгадае ще бъде още веднъж водеща линия на действието. В търсене а истината ще се включат и звездите от сезон 1 – Асен Блатечки и Стефка Янорова. В тима на неприятните феновете ще се насладят наново на Димо Алексиев и Христо Мутафчиев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР