Подробности около смъртта на Феди Башур – доведения син на

...
Подробности около смъртта на Феди Башур – доведения син на
Коментари Харесай

Трагични подробности за смъртта на доведения син на Емилия: Органите му били толкова увредени, че...

Подробности към гибелта на Феди Башур – доведения наследник на фолкпевицата Емилия, описа пред „ Телеграф” представителят на болница „ Света Анна” в София Антон Луков.

„ Беше в извънредно тежко положение. Поддържахме го сред живота и гибелта с медикаменти, само че нямаше късмет да оцелее. На процедура бе в мозъчна гибел. Изключихме от апаратите в 15.45 ч. (в неделя)”, изясни той.

Заради медикаментите, които са вливани в организма на 19-годишния юноша, всички му органи са извънредно повредени и няма по какъв начин да се употребяват за донорство.

По случая с злополуката от 24 май е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета на повече от едно лице в районната прокуратура на Ихтиман. След кончината на младия мъж следствието ще бъде трансферирано на окръжната прокуратура, която ще би трябвало да обясни дали има непряк фактор, който да е повлиял на шофирането на Башур-младши, с цел да се сигне до обръщането на джипа, в който той пътувал дружно с татко си Жорж и с Емилия.

Няма данни да е бил засичан от различен автомобил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР