Подробни устойствени планове за разширяване на два хотела в к.к.

...
Подробни устойствени планове за разширяване на два хотела в к.к.
Коментари Харесай

Одобриха планове за разширяване два хотела на к.к. „Златни пясъци“

Подробни устойствени проекти за разширение на два хотела в к.к. „ Златни пясъци “ утвърди непрекъснатата комисия по архитектура, строителство, устройство, организация и развиване на територията на общината и обитаемоте места към Общински съвет - Варна.

Решението беше взето по гледище на притежателите на хотелите, които желаят да покачат категорията на обектите. Единият проект планува създаване на пристойка към главната постройка, в която да има зала и закрит басейн. Планът за другия хотел планува надстрояване с един етаж. Въпреки измененията легловата база на „ Златни пясъци “ ще се резервира, беше изтъкнато на днешното съвещание.

Съветниците утвърдиха и още един план за Подробен устройствен план в к.к. „ Златните пясъци ”. Той е с повърхност 13 дка и се намира в региона на „ Панорама “, на територията на някогашната складова база на курортния комплекс. Максимално допустимата височина на постройките върху терена ще бъде до 7.5 м.

На днешното съвещание на комисията стана ясно, че някогашна станция на Министерския съвет в к.к. „ Константин и Елена “ ще бъде почивен и образователен център за магистрати. По искане на Висшия правосъден съвет беше осъществена промяна в отреждането на парцела за „ публично обслужване, образователен център, почивен дом и трафопост “. Промяната е нужна, защото следва построяването на образователна зала в границите на парцела, изясни пред съветниците основният проектант на Варна Виктор Бузев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР