Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със

...
Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със
Коментари Харесай

Само за удоволствие? Ето още 4 причини жените да правят секс

Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със същото заглавие британските откриватели Синди Местън и Дейвид Бас. Както са открили те представителките на прелестната половина от човечеството намират в интимните връзки даже метод да се избавят от главоболие, да отслабнат или пък да се усъвършенстват в изкуството да вършат обич.
Според учените сексът има от време на време изцяло противоположни последици: той може да ускори главоболието или да го отстрани като с вълшебна пръчка. Те означават, че по време на сексуален акт мускулите на главата и шията се напрягат, покачва се кръвното налягане и това ускорява главоболието.
Но въпреки това организмът, по време на физическа непосредственост, отделя ендорфини - „ хормони на насладата ", които имат оздравяващ резултат. С помощта на секса може да се избавите от ненужно тегло. За един сексуален акт се изгарят от 100 до 250 калории. За да смъкнете едно кило тлъстинки (7000 калории), обаче би трябвало много да се изпотите по време на креватната гимнастика в директен и метафоричен смисъл. Но дамите, пишат създателите на книгата, не се лимитират единствено с тези тривиални приложения на секса.
За някои от тях той е превъзходен метод да си отмъстят на свадливия сътрудник, като кръшнат с различен.
Други пък са подготвени да вършат секс като израз на учтивост. Така тези самарянки оказват помощ на свои познати мъже да преживят по-лесно разлъка с гадже или бракоразвод, като утешават в леглото новоизлюпените самотници и им дават чувство, че са обичани.
Секс за трупане на опит е друга много публикувана причина. Жени, които са неуверени в леглото, се стремят да запълнят пропуските в половото си образование при повечко учители. Но, означават Синди и Дейвид, прекомерното секс любознание преди брака в дълготрайна вероятност не е доста потребно, защото спомените за бурното минало могат да съсипят фамилната идилия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР