Подредихме листите за кампанията си без никакво напрежение. В добър

...
Подредихме листите за кампанията си без никакво напрежение. В добър
Коментари Харесай

Нинова: БСП подреди листите си, спазвайки добрия тон

„ Подредихме листите за акцията си без никакво напрежение. В добър диалог с нашите структури ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг пред публицисти.
Прочетете още
Тя изясни, че са свършили доста от обещаната партийна активност, само че е останала и доста несвършена. „ С цялостно единогласие бе призната и предизборната платформа на партията ”, сподели тя.

В началото на конференцията водачът на партията посочи, че са приели декларация за 1 година от началото на войната в Украйна. „ Потвърждаваме тази война е унищожителна, братоубийствена с тежки последствия за целия свят и за България. Изходът от нея е прекъсване на военните дейности, започване на договаряния за – реализиране на дълготраен мир ”, каза  Нинова.

Относно счупената плоча на Паметника на Съветската войска и апела на водача на ГЕРБ Бойко Борисов незабавно да се маха плочата, Нинова сподели: „ Мисля, че задоволително ненавист, експанзия и разделяне на българския народ има, с цел да го усилваме и ние. Паметниците са историята на България и тя би трябвало да се пази. По-добре да търсим обединителни дела ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР