Подразделението за компоненти на VW Group- Volkswagen Group Components, обяви, че

...
Подразделението за компоненти на VW Group-
Volkswagen Group Components, обяви, че
Коментари Харесай

Volkswagen стартира производството на зарядни станции за електромобили в Китай

Подразделението за съставни елементи на VW Group- Volkswagen Group Components, разгласи, че взаимно с китайския стартъп Shanghai DU-POWER New Energy Technical ще започва производството на бързи зарядни станции в Китай. Първите инсталации, които също по този начин ще започнат са се сглобяват и в Европа през тази година, се чака да бъдат съединени през второто полугодие.

"Адекватната зарядна инфраструктура е ключова за триумфа на електрическите автомобили ", коментира Томас Шмал, изпълнителен директор на Volkswagen Group Components. "В резултат на това, плануваният венчър с DU-POWER съставлява голяма стъпка по пътя ни за утвържването на електрическата мобилност. Иновативният дизайн на нашата за бързо зареждане има голям капацитет в Китай, в това число и заради бързото развиване на електрическата подвижност "

Мобилната станция за бързо зареждане (150 kW) на електрически автомобили на Volkswagen предлага сериозно преимущество, посредством на компаните си размери и опцията за интегрирането и действително във всякакви условия, стига да има изградена електропреносна инфраструктура. Инсталацията идва с интегрирани батерийни модули, които се използват като буфери и оферират функциониране дори когато няма непрекъснато токоподаване или са въведени графици за енергийна ефективност.

Зарядната апаратура на Volkswagen позволява свързане на различни източници на ток, както и опция за приложимост на използвани батерийни детайли от електромобили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР