Подразделението Land Rover Special Vehicle Operations на Land Rover анонсира подробности

...
Подразделението Land Rover Special Vehicle Operations на
Land Rover анонсира подробности
Коментари Харесай

Новата бронирана машина Range Rover Sentinel

Подразделението Land Rover Special Vehicle Operations на Land Rover анонсира детайлности за новата модификация на особено разработената бронирана версия Range Rover Sentinel. От компанията споделят, че луксозният автомобил идва с по-голяма мощ, подобрено пътно държание, включително и извън пътя, както и с нараснала отбрана на пътниците.

Новата версия на Range Rover Sentinel е запазила дискретната си визия, която в минимална степен разкрива същинската същина на автомобила. За задвижването на луксозната бронирана кола отговаря петлитров, V-образен, осемцилиндров Supercharged бензинов мотор с 380 конски сили, който е в положение да ускори внушителната като тегло кола от 0 до 100 км/ч за 10.4 секунди и до максимална скорост на придвижване от 193 км/ч.



Range Rover Sentinel предлага най-новото в областта на бронираните стъкла, нова защита на тавана против гърмеж и нова система за изтегляне, а окачването и спирачната система на колата са допълнително усъвършенствани. Със специално разработени джанти, всъдеходът идва с run-flat гуми, които оферират опция за придвижване на разстояние от над 50 километра със скорост от 80 км/ч дори когато и четирите са спукани.

Бронираният Range Rover Sentinel разполага със специална система за връзка с намиращите се към транспортното средство, а при нужда от предаване на документи, системата на стъклата автоматично ги смъква със 150 мм. При желание от страна на клиентите, от Land Rover Special Vehicle Operations оферират опция за монтиране на сирена и специализирана светлинна система.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР