Подпомагането на имунната система с натурални продукти е най-доброто решение,

...
Подпомагането на имунната система с натурални продукти е най-доброто решение,
Коментари Харесай

4 храни, с които да вдигнете имунитета си във времена на COVID-19

Подпомагането на имунната система с натурални артикули е най-хубавото решение, което можете да вземете в интервал на пандемия.
Цинкът има доста значима роля в укрепването на имунната система. Според експертите възрастен човек, би трябвало да приема сред 8 mg и 13 mg цинк на ден. При бременните или кърмещи дами, количеството варира според от пола на бебето.
Началото на зимния интервал е най-подходящото време да включите цинка в менюто си. Той се съдържа във високи количества в 4 типа храни.
 Богати на цинк храни против болест през зимата Богати на цинк храни против болест през зимата
За да избегнете болест през зимата, не забравяйте да включите тези пет храни с високо наличие на цинк, поучава „ Пледж Таймс&ld...
Яйца – Едно яйце има 5% от дневната ви потребност от цинк. То е ниско калорично има едвам 77 калории, 6 грама протеин и 5 грама здравословни мазнини.
Нахут или леща – те съдържат доста цинк. Едва 100 гр сварена леща, ви дава 12 %  от невните ви потребности от цинк
Хумус – също е доста богат на цинк. Вкусната разядка може да се хапва върху филийка и даже като добавка към пържени картофки. Той е цялостен с антиоксиданти и фибри.
Фъстъци – на ниска цена и апетитен източни на цинк, който обичат всички. За да бъдат и по-здравословни можете да ги добавяте сурови към салатите си. Задължителна храна за хората, които заобикалят месото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР