Подписването на договорите за доставката на общо 280 нови линейки

...
Подписването на договорите за доставката на общо 280 нови линейки
Коментари Харесай

Ананиев: Първите оборудвани линейки идват до 60 дни

" Подписването на договорите за доставката на общо 280 нови коли за спешна помощ е първата действителна стъпка към същинското осъществяване на плана за възобновяване и рационализация на Спешната помощ у нас. Стартирането и реализацията на този план е водещ приоритет за мен и екипа ми, защото посредством него ние ще подобрим достъпа на жителите до незабавна здравна помощ и ще правим цялостна рационализация на системата на незабавната помощ. "

Това съобщи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев на публична гала по подписването на договорите за доставка, гаранционно и сервизно обслужване на общо 280 броя нови коли за спешна помощ. От тях 185 броя са конструирани и оборудвани за транспорт, мониторинг и в началото лекуване на пациенти, а другите 95 са за интензивно лекуване. Всички те би трябвало да бъдат снабдени с здравно съоръжение и здравна инсталация, означи в свое известие Министерството на здравеопазването.

 Турската тъжба против състезанието за 400 коли за спешна помощ е отхвърлена. Защо това визира всички нас? Виж още Турската тъжба против състезанието за 400 коли за спешна помощ е отхвърлена. Защо това визира всички нас ?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР