Подписката на опозицията за уволнението на кабинета ще бъде внесена

...
Подписката на опозицията за уволнението на кабинета ще бъде внесена
Коментари Харесай

Станишев дава на прокуратурата подписката за "уволнението" си

Подписката на опозицията за уволнението на кабинета ще бъде импортирана идната седмица в прокуратурата с искане да се ревизира дали не е фалшифицирана, сподели министър председателят. Той още веднъж повтори, че в подписката имало много имена, които се повтарят, имало и разнообразни имена, които са изписани с идентични почерци и подписите били идентични. Това съобщи в Пловедив министър председателят Сергей Станишев.

Ще помоля да бъде взета и предадена, с цел да може оптимално бързо да се обясни да се разбере по какъв начин е било манипулирано българското общество и по какъв начин политиците от ГЕРБ, ДСБ и Съюз на демократичните сили се занимават с фалшификации и политически измами , посочи Станишев.
Заместник-председателите на Държавната организация за национална сигурност (ДАНС) се назначават и уволняват от Министерски съвет, а решението за освобождението на Иван Драшков е взето с цялостно единогласие от Министерски съвет. Това съобщи министър председателят, помолен да разяснява изказване на водача на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че освобождението на Драшков е гаф. Станишев отхвърли да разяснява думите на Доган, както и настояването му в понеделник да се свика Съвета на тройната коалиция. Премиерът изрази подозрение, че думите на водача на Движение за права и свободи се предават вярно и правилно.
Министър-председателят взе участие в Пловдив във втората интернационална среща “Възрастните хора – живот с бъдеще”, а по-късно се срещна с кмета Славчо Атанасов. Една от тематиките, които Станишев и пловдивският кмет са обсъждали, е строителството на завода за изгаряне на твърди битови боклуци в Шишманци. Станишев заяви, че е помолил екоминистъра Джевдет Чакъров да го осведоми за етапа на строителството, както и нужните средства за довършването му. Съоръжението е значимо за Пловдив и за решаването на други евентуално значими въпроси, сподели министър председателят, само че не пожела да конкретизира дали става въпрос, че в завода ще се изгарят софийските бали с отпадък. Общинските съветници от Българска социалистическа партия би трябвало да носят отговорността, с която са ги натоварили гласоподавателите и, в случай че има положителни хрумвания за възстановяване на инфраструктурата, околната среда, реда и сигурността, да ги обсъдят с другите общински съветници и да ги вземат решение в разговор с кмета, сподели министър председателят. / Димана Тодорова, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР