Подписка с искания за мерки за безопасност на местата, където

...
Подписка с искания за мерки за безопасност на местата, където
Коментари Харесай

Русенци искат повече сигурност в местата за спорт и отдих в града

Подписка с претенции за ограничения за сигурност на местата, където русенци прекарват свободното си време и спортуват, бе импортирана през днешния ден в деловодството на общината.

В нея 2118 души упорстват още на идващото постоянно съвещание общинският съвет да прегледа предлагането на феновете спортисти и да стартира работа по обезопасяването и монтирането на видеонаблюдение в регионите, в които хората от града прекарват свободното си време.

Акцент в настояванията е предпочитано да се работи по алеята, на която бе убита телевизионната водеща Виктория Маринова. Само че това не е алея, а техническо оборудване.

В подписката, импортирана от членове на съдружие „ Runners Of Ruse “ се желае монтиране на видеонаблюдение на всички входно-изходни точки на парковете, алеите и местата, които русенци употребяват за спорт и отдих. Освен това младежите от сдружението упорстват за наличие на охранителни органи, които да наблюдават за реда и сигурността по същите тези места.

До тази самодейност се стигна след зверското ликвидиране на Виктория Маринова, станало навръх брега на Дунав, в регион, който спортистите употребяват за спокоен и спокоен крос, осведоми БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР