Подписка с искане да се проведе допитване за бъдещето на

...
Подписка с искане да се проведе допитване за бъдещето на
Коментари Харесай

Внесоха подписка за референдум за завода за отпадъци в Шишманци


Подписка с искане да се организира допитване за бъдещето на завода за боклуци в Шишманци внесе в община Раковски предприемчив комитет.

Междувременно продължава инспекцията на прокуратурата и икономическа полиция след пожара избухнал на сметището предходната седмица, оповестява БНР.

„ За да има явен и безапелационен резултат от референдума, най-добре е това да стане в периода на локалните избори. Това ще подсигурява висока изборна интензивност, което няма да сътвори условия да бъдат сложени под подозрение резултатите от референдума. Следващият стадий, който е значим за нас, е да се фокусираме върху въпросите и какъв брой да бъдат те, с цел да има оптимален резултат от този референдум “, съобщи Евгени Генчев, който е измежду основателите.

Миналата седмица поданици на обитаемоте места към депото няколко пъти блокираха пътната права към завода с гледище институциите да се ангажират по-сериозно с контрола над активността му.

За събота сутринта те приготвят нов митинг. Отправят и покана за диалози към министъра на околната среда Нено Димов и към шефовете на районната екоинспекция и пожарната в Пловдив.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР