Подписали сте важен договор, преместили сте се, направили сте голяма

...
Подписали сте важен договор, преместили сте се, направили сте голяма
Коментари Харесай

Няколко полезни съвета как да оцелеем по време на ретрограден Меркурий

Подписали сте значим контракт, преместили сте се, създали сте огромна покупка, почнали сте нова работа или сте публично обвързани с нов сътрудник по време на – всичко, което астролозите поучават, че не би трябвало да вършиме.

Само при положение, че сте не запомнили, ретроградният значи, че когато планетата на връзката се забави и се движи обратно, това не е моментът да вземате значими решения или да стартирате нещо ново. Ретроградният е време за обзор, преизчисляване, преосмисляне и връщане към предишното. Всъщност това е идеалното време да се освободите и да се обърнете към себе си.
свързани новини8096на 23.01.2022
До 3 февруари е – първо във Водолей, а по-късно в Козирог, което ще донесе доста провокации, изключително в областта на връзката.

Въпреки това, единствено при положение, че се наложи да рискувате и да започнете нещо ново, ето нашите препоръки по какъв начин да извлечете най-хубавото даже от най-трудните моменти:

Прегледайте всичко деликатно

Да кажем, че би трябвало да подпишете нов контракт през това време и не можете да го отлагате. Най-доброто нещо, което можете да извършите през това време, е да накарате специалист (като адвокат) да прегледа контракта с вас. По този метод ще знаете, че няма нищо прикрито в дребния шрифт. Дори и да нямате юридически консултант, не забравяйте да прочетете детайлите най-малко 3-4 пъти и може би помолете другар да го прочете също. Това може да важи за доста разнообразни обстановки, тъй че прилагайте този съвет, където е подобаващ – изключително към неща като пътешестване.

Положете изпитание да споделяте по-ясно

Объркването е отличителна линия по време на Меркурий, тъй че хората доста рядко са на една и съща страница. Въпреки това, не приемайте просто, че общуването е изгубена идея. Всъщност положете спомагателни старания, с цел да бъдете още по-точни и артикулирани в метода, по който предавате мислите си. Ако има комплициран диалог, който би трябвало да проведете – да вземем за пример в случай че би трябвало да кажете на шефа си, че би трябвало да коригирате натовареността си – пробвайте се да запишете с точки какво желаете да кажете тъкмо и може би го разиграйте авансово с другар – или най-малко с вашето огледало.

Проверявайте проектите си

Двойно или тройно проверявайте всичко! Ретроградният постоянно носи анулация. Полетите се пропущат, известията се не помнят, имейлите остават непрочетени. Плановете на всички се трансформират и постоянно виждаме малко безпорядък, когато става въпрос за нашата калкулация. Но по тази причина, в случай че има доста значими неща, които желаете да видите да се случват, просто останете съсредоточени. Ако пътувате, уверете се, че сте присъединили предизвестията на приложението на самолетната компания, с цел да знаете допустимо най-скоро, в случай че полетът ви се забави, и е добра концепция да получите и застраховка за пътешестване.

Бъдете гъвкави

Когато става въпрос за живота ни, обичаме да знаем какво да чакаме. Така че, когато нещата станат малко нестабилни, това може да ни накара да се усещаме несигурни и комплицирани. Дишайте, успокойте се и се плъзнете по течението. Всъщност, колкото повече се научите да поемате ударите и да бъдете гъвкави, толкоз повече ще се насладите на този пренос. Любимото ви кафене е затворено за седмицата? Пробвайте това място, което преди малко се отвори надолу по улицата, където може да намерите втория си любимец!

Откажете се от драмата

Да, несъмнено, драмата може да се появи по време на – изключително кавги, секрети или някогашни от предишното. Когато това се случи, не е належащо да превръщате живота си в пъкъл. Всъщност даже въобще не е нужно да се ангажирате с тези неща. Мислете за като за опция да бъдете по-зрял човек, да признаете нещата, които не са се получили, и просто да бъдете благи.

Смейте се на провокациите

Поддържането на позитивно отношение е нещо като вашето лично проклинание за отбрана от Меркурий. Когато нещо безредно се срине, не е нужно и вие да стигате до цялостен срив. Направете крачка обратно и се запитайте на какво се пробва да ви научи това, след което се усмихнете. Вселената съзнателно се пробва да ви пренасочи към нещо по-добро, обещаваме!

Вижте нещата под друг ъгъл

Ретроградният не е опрощение да бъдете злобни или съзнателно песимисти. Всъщност това може да бъде скрита благословия. Просто би трябвало да преосмислите гледната си точка и да мислите отвън рамката. Да, от време на време се случват сложни неща през тези интервали, само че те са тук, с цел да извърнат вашето пътешестване в по-последователна посока.

Приемете смяната

Добре, дано бъдем почтени. Не можете изцяло да избегнете резултатите на – тъй че бъдете подготвени да се движите по течението. Ето образец: да приемем, че стартирате нова работа по време на Меркурий. Това не значи, че сте обречени бързо да загубите работата, само че има възможност да се случи нещо съществено, което да я накара да се промени. Да кажем, че вашият управител напуща скоро откакто започнете и вие получавате нов управител. Просто направете всичко допустимо да осъзнаете, че ще би трябвало да приемете обстановката по друг метод.

Наслаждавайте се на по-бавното движение

Не на последно място, използвайте Меркурий, с цел да се забавлявате. Когато ви изникне непредвиден ангажимент или ви се обади остарял другар, не бягайте и не се крийте. Отпуснете се. Свържете се още веднъж. Използвайте това в допълнение време, с цел да се поглезите с малко грижа за себе си. Ще се справите! Звездите постоянно са на ваша страна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР