Подписахме намерение за инвестиции в България и това няма никакъв

...
Подписахме намерение за инвестиции в България и това няма никакъв
Коментари Харесай

ГЕРБ погнаха Петков за GemCorp

" Подписахме желание за вложения в България и това няма никакъв наложителен резултат. Когато подписахме това писмо за планове, проверихме дали имат съветски вложители в този миг. В този миг нямат съветски вложители и също така съм разпоредил цялостна инспекция, с цел да забележим 5 година обратно какви вложители са имали, с цел да се вземе решение дали да се пристъпи напред. Няма да подпишем съответен контракт при най-малките подозрения ", увери Петков.

Опонираха му Десислава Трифонова и Десислава Атанасова от ГЕРБ, които зададоха съответни въпроси, на които не получили отговор, възмутиха се националните представителки.

" Но е Редно е, господин ръководител, да уведомите премиера, че неговото наличие тук не е просто за цвят, а с цел да дава отговор на поставените парламентарни въпроси. По отношение на заложения въпрос от нашата група нямаше нито един отговор. Не стана ясно какво е подписало държавното управление - писмо или меморандум? Според всички това е меморандум, съгласно Асен Василев този меморандум, който към този момент е просто писмо, е подписан, тъй като американското посолство е завело въпросната корпорация в Министерски съвет. Според посолството това не е по този начин. Не стана ясно от отговора коя е корпорацията - офшорката ли е, или друга някоя, както и дали е предоставена на някоя от службите за сигурност инспекция на тези корпорации, тъй като съгласно отговора на две от службите Петков не е възлагал такава инспекция ", отсече Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР