Подписахме искане утре първа точка в дневния ред на парламента

...
Подписахме искане утре първа точка в дневния ред на парламента
Коментари Харесай

БСП иска изслушване на Валери Симеонов в парламента

Подписахме искане на следващия ден първа точка в дневния ред на Народното събрание да бъде чуване на вицепремиера Валери Симеонов, заяви ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя означи, че в годините с премиера Бойко Борисов са били съществени политически съперници, само че той е изглеждал като човек, който владее обстановката и има всевъзможни механизми да овладява рецесии.

" За първи път ми наподобява безпомощен и беззащитен като министър председател да реши казуса, през вчерашния ден го трансферира на Каракачанов, оня ден на Волен Сидеров – това не е нито лидерско, нито премиерско ", разяснява Корнелия Нинова.

По думите й да се внушава, че цялата структура на държавното управление, цялото бъдеще на страната виси на оставката на Валери Симеонов е израз на цялостно изтощение.
След Коалиционния съвет: Каракачанов срещу оставката на Валери Симеонов Според вицепремиера, в случай че Симеонов подаде оставка Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще се върнат на власт и ще би трябвало да се разчита на Веселин Марешки
Корнелия Нинова разгласи, че оттук насетне Българска социалистическа партия стартира стройна, бърза организация по подготовка за предварителни избори , а " Визия за България " да се трансформира в предизборна стратегия с съответни задължения и ясни послания.

Тя не се ангажира със периоди. " Виждате какъв брой е динамична обстановката, по какъв начин се трансформират позициите даже в управническата коалиция безусловно с часове ", разяснява Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява тематиката за оставката на вицепремиера Валери Симеонов на конференция след среща с Камарата на строителите в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР