Подозирате ли, че вашият партньор крие нещо от вас? Всяко

...
Подозирате ли, че вашият партньор крие нещо от вас? Всяко
Коментари Харесай

Как се държат различните зодии, когато ги хванат в лъжа

Подозирате ли, че вашият сътрудник крие нещо от вас? Всяко зодиакално съзвездие има свои лични несъзнателни поведенчески привички, които демонстрират опитите му да мами близките.
Овен
Мъжът Овен ще се държи нападателно в отговор на вашите упреци, че лъже.
Телец
Когато се пробва да измами сътрудник, постоянно увереният Телец демонстрира признаци на неустановеност. Ако стартира да ви ревнува, не го мислете за " сантиментален ". Това демонстрира съществуването на прикрит проблем.
Близнаци
" Не надничай през рамото ми! Не е нужно да знаеш всичко! " Ако чуете нещо сходно от вашия мъж, съветваме ви да внимавате. По предписание Близнаците са доста отворени хора, само че са склонни да се затварят в себе си, когато имат какво да крият.
Рак
Той обича да бъде със своя важен човек и със фамилията си. Но в случай че мъжът ви внезапно се отдръпне, той има секрети от вас.
Лъв
За да промени тематиката на диалога, мъжът Лъв показва натрапчиво предпочитание да управлява всичко и стартира да търси причина за свада. Ако той ви забрани да вършиме нещо през свободното си време, това е просто метод да скриете истината от вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР