Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се

...
Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: БСП завижда и ревнува, че ГЕРБ се справя добре с мигрантите

Подозирам злоба и ревнивост от страна на опозицията, тъй като се оправяме добре с казуса с мигрантите ", сподели ръководителят на правната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов по време на изключителна конференция в централата на партията.

Целта на брифинга бе да опровергае някои внушения, които са се чули тази заран от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по една от малките екрани. Според Нинова вътрешният министър Валентин Радев не е за мястото си.

" Бежанските лагери в България са празни и това е вследствие на политиката, която води държавното управление на ГЕРБ ", добави той. Благодари на премиера Бойко Борисов, че в петък е реагирал на провокацията в пленарна зала и на скандалното държание, което е афиширала опозицията. " Ясно е, че срещата в днешния ден е координационна, че няма да се поемат правни задължения, а ще се съветват и консолидират позиции, т.е. че ще се договаря по основни проблеми в този въпрос ", сподели Кирилов, визирайки днешната " миниреща " на европейските водачи в Брюксел, отдадена на тематиката с миграцията.

ГЕРБ не са обещавали 6 000 новоназначени служители на реда. В предизборната стратегия бе записано назначението на най-малко 1 000 чиновниците на Министерство на вътрешните работи и до момента сме назначили 1 700, сподели от своя страна министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР