Подозира се домашно насилие, а майката е арестувана веднага, след

...
Подозира се домашно насилие, а майката е арестувана веднага, след
Коментари Харесай

Пребити 3-годишни близнаци са в болница, майката е в ареста

Подозира се домашно принуждение, а майката е задържана незабавно, откакто оставила децата в незабавното поделение на УМБАЛ "Свети Георги ", заяви Нова телевизия. Жената, която е била пияна - с 1 промил алкохол в кръвта, обяснила, че сама се грижи за децата.

Близначетата са с забележими следи от принуждение. Момиченцето е постъпило в болничното заведение със синини по тялото. Състоянието на братчето й било по-тежко.

Момченцето е с тежък кръвоизлив в мозъка и с заплаха за живота. Беше му направена животоспасяваща хирургична интервенция”, изясни шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Атанас Илков.

Лекарите останали шокирани при типа на децата, които са мощно недохранени. Тригодишните близнаци тежали колкото няколкомесечни бебета.

„ По всичко проличава, че като майка, тя не е полагала нужните грижи за тях по този начин както би трябвало да бъде”, добави Илков.

Пред служителите на реда майката отрекла да е била децата. Обяснила, че гипсова картина паднала върху главата на момченцето. Апартаментът й е запечатан от полицията, а съседите й във входа изобщо не знаят, че в жилището се отглеждат деца.

Те изясняват, че приятелят на майката е работел по градежи.

Случаят е предаден на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР