Подопечните на главния прокурор Сотир Цацаров са с вързани ръце

...
Подопечните на главния прокурор Сотир Цацаров са с вързани ръце
Коментари Харесай

Сегал се измъква за секстормоза в София

Подопечните на основния прокурор Сотир Цацаров са с вързани ръце и няма да проверяват обвиняванията за секстормоз, отправени към Сегал от актрисата Рейчъл Грант, написа " България Днес ". По думите на апетитната актриса сътрудника й протегнал ръка, до момента в който били на фотоси у нас през 2002 година

Пред вестника представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова изясни, че не могат да се самосезират за скандалния случай, който гърми от няколко дни насам. Причината е елементарна - възможното закононарушение, което би могло да се нищи, е блудничество, а безспорната отминалост за следствието му съгласно българското законодателство е 15 години. Това значи, че срокът, в който Стивън Сегал можел да отнесе наказване, е изминал през предходната година.

Ако имаше опция да се проверява казусът, това би означавало да се потърси потърпевшата, с цел да даде показания пред българските правосъдни управляващи, разясниха магистрати. Неясно за какво, посочената за жертва на известния артист и продуцент се разприказвала едвам в този момент за случилото се.
В изявление пред Би Би Си тя описа, че е била насърчена от дами, които споделят своите истории за полов тормоз. " Когато ти се случи нещо такова, ти не искаш да приказваш за това, срамуваш се и обвиняваш себе си ", декларира Рейчъл Грант. Според нея е обикновено жертвите на полов тормоз да приказват след време, когато към този момент са преодолели шока.

Според следващото обвиняване за полов тормоз против Стивън Сегал меракът му се засилил по време на подготовките за фотосите на кино лентата " Готов да убива ". Грант, която по това време била на 26 години, пристигнала в София, с цел да репетира реплики за кино лентата и била разчувствана от срещата със Сегал, който за нея бил " воин от детството ".

Актрисата твърди, че до момента в който репетирали репликите, Сегал принудително свалил потника й и я проснал на леглото, започвайки да се съблича. През цялото време тя прикривала с ръце гърдите си. След като я блъснал на леглото, споделил: " Предполагам, че искаш да видиш интимните ми елементи ", спомня си актрисата. След като Сегал почнал да разкопчава ципа си, Грант избухнала в сълзи и екшън звездата спрял и й се извинил.

Обяснил, че обичал да завързва връзки с колежките си, с цел да " усъвършенства химията на екрана ". Впоследствие Грант изгубила ролята, която дефинира като най-важната в живота си. Сега тя се надява акциите, в които взе участие, да оказват помощ да се постави завършек на половия тормоз в брашна.

Сегал, който в този момент е на 65 години, отхвърля обвиняванията на колежката си. Адвокатите му декларират: " Клиентът ни изрично отхвърля да е имал сходен контакт с госпожица Грант, твърдо отхвърля всякакво хипотетично посягане, както и съответно посягане, случило се в София през 2002 година " Въпреки това преди дни стана известно, че полицията в Лос Анджелис проверява нова тъжба против Стивън Сегал, който обществено бе упрекнат към този момент от няколко свои колежки като Джулиана Маргулис, Порша де Роси и Джени Маккарти.

С признанието си Рейчъл Грант се надява да помогне и на други жертви

Красивата Рейчъл Грант е едно от девойките на Джеймс Бонд. Тя е британка, с филипински корени. През 2002 година изиграва ролята на красива азиатка с още забавното име Мирните фонтани на желанието във кино лентата " Не умирай през днешния ден ". Освен това хубавицата има синя кръв и е обвързвана с английското кралско семейство посредством своя дядо и известния художник барон Реймънд де Лонгюил, който е втори братовчед на кралица Елизабет Втора.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР