Подопечната на Лаура Кьовеши институция обаче отказа да даде повече

...
Подопечната на Лаура Кьовеши институция обаче отказа да даде повече
Коментари Харесай

Европрокуратурата потвърди: Разследва висшестоящи за корупция и схеми с брюкселски пари у нас

Подопечната на Лаура Кьовеши институция обаче отхвърли да даде повече детайлности, с цел да не се заплашва изходът от тези следствия.

Коментарът на Екологичен потенциал обаче идва в необикновен миг от обществено-политическия живот у нас. В четвъртък при невиждана интервенция на Министерство на вътрешните работи претърсен бе домът на някогашния министър председател Бойко Борисов в Банкя, а самият водач на ГЕРБ - арестуван за 24 часа. Заедно с него задържани бяха още пиарката му Севдалина Арнаудова и някогашният финансов министър от кабинета му Владислав Горанов. Причината - казусът с Васил Божков.

Бившият хазартен необут съобщи, че е дал показания пред Европейската прокуратура. Родното обвиняване обаче отхвърля да го разпита, а като претекст показва процесуални спънки в Наказателно-процесуален кодекс. Те обаче се отнасят само до обвинени лица, които не могат да бъдат разпитани отдалечено. Не по този начин стои казусът със очевидците. Именно като подобен би могъл да бъде притеглен Божков при предпочитание от страна на обвиняването да се задейства по разкритията, измежду които и отчет на АДФИ за ощетяване на страната с близо 600 милиона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР