Подобряването на квалификацията и професионалните умения е от ключово значение

...
Подобряването на квалификацията и професионалните умения е от ключово значение
Коментари Харесай

Инвестирай в себе си: избери бизнес обучение по света

Подобряването на квалификацията и професионалните умения е от основно значение в актуалния динамичен и високотехнологичен свят. За да аплайваме за по-добра работа, да получаваме по-висока заплата и да се развиваме в специалността, би трябвало да сме образовани и да ставаме все по-добри в това, което вършим.
Нужно е да сме осведомени с настоящите трендове и нововъведения в професионалната ни сфера, да контактуваме и да обменяме опит с сътрудници, да се срещаме с положителни практики, да проучваме грешките си и да се учим от тях.
Всичко това несъмнено има своята цена. Стремежът да бъдем " в курса на нещата " в специалността коства както време, по този начин и пари .
За всяка командировка, семинар, конференция, професионално образование или нова магистърска степен е нужно финансиране. Ако работодателят не го покрие, е належащо сами да поемем този разход, който постоянно надвишава моментните ни благоприятни условия.
Подходящо решение е потреблението на потребителски заем, с чиято помощ да платим нужните такси и да получим мечтаното образование. Именно такава услуга предлага Пощенска банка, която дава финансиране за образование по бизнес стратегия в определено образователно заведение в целия свят.
С нейния Потребителски заем за бизнес обучение  могат да се платят таксите по разнообразни стратегии като Master of Business Administartion, Executive Master of Business Administration, Advanced management и други в някои от най-хубавите бизнес учебни заведения в света.
Кредитът е подобаващ за чиновници на приблизително огромни и огромни компании, притежатели и мениджъри, IT експерти, финансисти и маркетолози . Целта му е да отговори на все по-големия интерес към финансиране на образования, които отварят пътя към кариерно израстване и развиване.
Новият заем е с оптимален размер до 70 000 лева и период на погасяване до 10 години . При превод на работна заплата в банката по пакетна стратегия " Моето семейство ", " Моето преимущество " или " Моят авторитет " и прилагане на застрахователно покритие по стратегия " Защита на заплащанията ", се употребява атрактивен лихвен % , близо два пъти по-нисък по отношение на лихвите по нови заеми в лв. (според данните на Българска народна банка към февруари 2019 г.). Клиентите могат да се възползват и от гратисен интервал до 24 месеца , който покрива периода на образованието и през който се дължи заплащане единствено на лихвите по заема.
Решилите да се възползват от този заем могат да получат и кредитна карта от висок клас , осигуряваща редица преимущества и специфични привилегии, както по време на пътешестване, по този начин и в всекидневието.
Заемът може да се употребява единствено с просветителна цел, като сумата се превежда непосредствено по сметка на определеното образователно заведение.
Кредитът може да бъде деклариран комфортно и бързо в необятната мрежа от финансови центрове на Пощенска банка, онлайн на www.postbank.bg, на къс номер *7224 или след консултация с мобилен банков специалист на [email protected].
Това е инвестиция в бъдещето и кариерата, която несъмнено си заслужава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР