Подобрява се състоянието на малката Бояна. Това съобщи майката на

...
Подобрява се състоянието на малката Бояна. Това съобщи майката на
Коментари Харесай

Добра новина! Състоянието на малката Бояна от се подобравя

Подобрява се положението на дребната Бояна. Това заяви майката на детето с пост в профила си във фейсбук.  През последните месеци фамилията е минало през доста премеждия, само че имат вяра, че с миналите събития от септември до ноември е завършил този сложен стадий от живота им. Тя с наслада споделя, че трансплантираните стволови кафези на детето към този момент са 99%, почнала е ежедневна физиотерапия в детски център. Това й е помогнало да стартира да натрупа сили и да наддава тегло. Детето към този момент прави опити да се завърта от легнало състояние по коремче, по-лесно да стои изправено и да се храни през устата. Семейството е разгорещено, тъй като това са на пръв взор дребни стъпки, само че за тях са големи крачки, към това, което най-силно желаят.
Прочетете още
Тя показа също, че Бояна отпразнува третия си рожден ден. Майката пожела на детето си да толкоз здраве, колкото е належащо, с цел да се възвърне изцяло и да продължи живота си с неограничени благоприятни условия.

„ Останаха в предишното сложни моменти, само че значимото е, че нашият воин преминаваше през всяка от тях с доста непримиримост, воля и повече самообладание, даже от нас. Бояна ни научи на доста неща през това време! Тя е същинско олицетворение на непорочност и ентусиазъм! Със силата, която демонстрира, сме сигурни в триумфа! Предстои ни още доста работа и по тази причина оставаме в Истанбул. Без вашата помощ и поддръжка под всякаква форма, всичко това нямаше да е допустимо - доста сме ви признателни. Сърцата ни са цялостни с признателност към вас! Бъдете живи и здрави, вие и обичаните ви хора! Светли празници, другари! ”, написа още майката на Бояна в поста си.

Нека подкрепим Бояна и да върнем усмивката на лицето ѝ! Тя страда от рядкото метаболитно заболяване болест на Krabbe. Дарения могат да бъдат направени и на банковата сметка на родителите:

Банка ОББ
IBAN:BG58UBBS80021032330250
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Иво Ангелов Пачов (баща на Бояна)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР