Подобрените Wingcopter апарати се трансформират във въздухаWingcopter излита и каца

...
Подобрените Wingcopter апарати се трансформират във въздухаWingcopter излита и каца
Коментари Харесай

Куриерът UPS ще използва ново поколение немски дронове

Подобрените Wingcopter апарати се трансформират във въздуха

Wingcopter излетява и каца отвесно, а във въздуха се трансформира в най-благоприятен тип
(снимка: Sven Hagolani / UPSFF)

UPS Delivery Forward, американският филиал на UPS Flight Forward (UPSFF), разгласи, че е сключил съглашение с Wingcopter – немска компания, профилирана в производството на безпилотни летателни апарати (дронове).

Споразумението планува създаване на ново потомство безпилотни апарати, предопределени да доставят разнообразни колета в Съединените щати и други страни, в които куриeрската компания предлага услугите си.
още по тематиката
Новите дронове ще могат да изхвърчат и кацат отвесно, само че във въздуха те ще се трансформират в по-икономична и високоскоростна настройка, оптимална за водоравен полет.

С други думи, безпилотните летателни апарати на Wingcopter ще употребяват правилото на т.нар „ конвертоплан ”. Немската компания към този момент има опит в основаването на подобен аероплан.

Описаният метод разрешава да се усилят обсегът на полета, скоростта и товароносимостта на транспортните средства. В допълнение, покачва се устойчивостта при неподходящи метеорологични условия.

Тези преимущества ще разрешат на UPSFF да разшири приложението на безпилотните апарати, спрямо употребяваните в този момент модели при доставка на дребни колета в опазването на здравето и търговията на дребно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР