Подобно превратно тълкуване на работата на наш колега, каквото е

...
Подобно превратно тълкуване на работата на наш колега, каквото е
Коментари Харесай

Асоциацията на прокурорите осъди остро медийните атаки срещу Боряна Бецова

Подобно превратно пояснение на работата на наш сътрудник, каквото е отразено в написаната обява, както и внушенията в текста, че избрана прокурорска кореспонденция е с предупреден изначално излаз, освен са в несъгласие със стандартите за етична и справедлива публицистика, само че и голословно засягат положителното име на заслужен български магистрат.
Асоциацията на прокурорите в България излезе с остра декларация във връзка обявата „ Първо, не е ябълка и второ, не е гнила. Кой ревизира записван ли е скрито Бойко Борисов “ от 08 юли 2020 година на българската редакция на уеб страницата „ Свободна Европа “ с създател Борис Митов.

С декларацията си организацията показва поддръжка към прокурора от Софийска градска прокуратура (СГП) Боряна Бецова, чието име е директно наранено в обявата, като са направени внушения, че магистратът не извършва по закон професионалните си отговорности.

Във вторник и пресцентъра на държавното обвиняване излезе с опровергаване и позиция срещу цитирания материал, като разгласи, че той нарушава основополагащи правила за справедлива и професионална публицистика.

„ Категорично се причисляваме към изразената на 04.08.2020г. позиция на Дирекция „ Публична връзка “ на Прокуратурата на Република България по отношение на оповестения журналистически материал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР