Подобно на всички останали хора у нас, популярните имена също

...
Подобно на всички останали хора у нас, популярните имена също
Коментари Харесай

Саня под Божиите очи - slava.bg

Подобно на всички останали хора у нас, известните имена също прецизно съблюдаваха карантинния интервал и чинно стояха вкъщи си в продължение на два месеца. И въпреки да са привикнали да водят надалеч по-вълнуващ метод на живот, те прекараха времето от март до май затворени сред четири стени, лишени от нормалните обществени изяви или блестящи събития.

Затова не е по никакъв начин изненадващо или ненадейно, че когато напрежението около зародилата обстановка последователно стартира да утихва, а с него и строгите ограничаващи ограничения се поразхлабиха, доста от тях незабавно сграбчиха опцията да изоставен своя "затвор " и да се насочат към разнообразни места в страната.

Една от тези, които несъмнено се любува на възвърнатата си свободата, е красивата Саня Борисова, която напълно неотдавна реши да размени градския пейзаж на столицата с величествени естествени картини. Покрай Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност актрисата, която обича да пътува, пое към Северна България.

На празника тя показа в персоналната си Инстаграм страница изложба, съдържаща две фотоси, които синеоката красавица театралничи на нагорнище, разкриващо спираща дъха панорама към река Златна Панега и част от покрайнината, предава Dir.bg.

Преди няколко часа Саня показа още фрагменти от същия ден, от които излиза наяве, че е посетила една от най-уникалните по рода си пещери по света - Проходна. Тя е част от Карлуковския карстов комплекс и е известна като най-дългият пещерен тунел в България с дължина от 365 м. Вътрешността ѝ естествено осветена от огромните си входове и естествените си феноменални отвори в тавана - "окна ", известни като Божиите очи. Те са ситуирани един до различен, а бадемовата им форма фактически прилича очи, които като че ли следят посетителите на подземната празнина. Именно те са и повода през 1962 година обектът да бъде разгласен за естествена забележителност.

Счита се, че тяхното формиране е почнало в далечното минало, преди милиони години - в края на Кредния интервал, когато Проходна е била дъно на натурален басейн. Приживе обаче баба Ванга е казвала, че с изключение на природата, за тяхното образуване принос са имали и извънземни сили. Каквато и да е истината, през днешния ден пещерата е измежду най-посещаваните туристически атракции у нас, а също по този начин е употребена като фон в голям брой кино продукции - както задгранични, по този начин и български ( като да вземем за пример "Непобедимите " и "Време разделно ").

На изображенията, които някогашната брачна половинка на режисьора Ники Илиев качи в обществената мрежа, тя стои тъкмо под Божиите очи, усмихвайки се необятно към обектива. За похода до там тя е заложила на състезателен екип, състоящ се от мрачен чеп и бял топ без ръкави, разкриващ стегнатите мускули на корема ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР